Ring for aftale 40 54 33 22
Kaa Automobiler / Værksted

Åbningstider for værkstedet

Mandag - Onsdag : 7:30 - 16:00

Torsdag - Fredag : 7:30 - 15:00

Lørdag - Søndag : Lukket     

Vi behandler kunderne, som vi gerne selv vil behandles – og vi kan lide at have det godt

Hos Kaa Automobiler A/S har vi mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse af alle typer biler. Vi bestræber os på at have en tæt dialog med dig, når du sender din bil på værksted.

Hos Kaa Automobiler A/S har vi mange faste værkstedskunder, som har fået serviceret deres biler på vores værksted igennem mange år. Derudover får vi mange nye kunder gennem anbefalinger. Det er vi stolte over – og sådan skal det blive ved med at være. Vi behandler kunderne, som vi gerne selv vil behandles – og vi kan lide at have det godt.  

Mange års erfaring

Hos Kaa Automobiler A/S har vi mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse af alle typer biler. Vi har et gennemgribende kendskab til alle Volvo og Renault modeller, som vi igennem mange år har solgt og serviceret. Vores medarbejdere på værkstedet er veluddannede automekanikere med stor viden og faglig dygtighed. Vi har et velfungerende værksted som yder en rigtig god service over for vores kunder, hvilket er medvirkende til at vi har mange faste værkstedskunder.

Tryghed og dialog kommer først

Omhu og kærlig pleje er omdrejningspunktet på vores værksted. Her er din bil i trygge hænder. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at sende din bil til reparation her.

Vi sætter en ære i at reparere og vedligeholde biler, men vi ved også, at tilfredse kunder kommer tilbage og samtidig anbefaler os til andre, hvorfor vi altid sørger for, at vores kunder er tilfredse, når de kører fra vores værksted. Det gør vi bl.a. gennem tæt dialog med den enkelte kunde, så du kan føle dig helt tryg, når du sender din bil til vores autoværksted.

Kontakt os og hør mere

Hvis du vil høre mere om vores værksted, og hvad vores dygtige automekanikere kan gøre for dig, kan du kontakte dem på telefon 86963322 eller på mail kaa-auto@mail.tele.dk.

Nyhed
Volvo

Volvo XC40

D3 150 Inscription aut.
Volvo XC40 D3 150 Inscription aut.