Ring for aftale 40 54 33 22
Kaa Automobiler / Profil

Om Kaa Automobiler

Kaa Automobiler blev stiftet af Poul Kaa i 1982. Vores store passion er mærkerne Renault og Volvo, men vi forhandler stort set alle bilmærker. Vi laver service og reparationer på eget værksted.

Kaa Automobiler har eksisteret siden 1982, hvor det blev stiftet af Poul Kaa, som stadig er at finde i salgsafdelingen i dag. Virksomheden har siden opstart haft beliggenhed på Ny Tilemannsvej 6 i Hammel, og i 2018 overtog vi lokalerne på nabogrunden, så vi i dag har langt de fleste biler til at stå klargjort i vores 2 udstillinger. Vi havde nyvognsforhandling af Volvo og Renault fra 1993 til 2010. Af samme grund er disse bilmærker vores speciale og vores helt store passion. Denne passion er medvirkende til, at vi er kendt i det meste af landet, for at være specialister i netop disse 2 mærker.

Ud over Volvo og Renault, har vi grundet vores mange år i branchen et bredt kendskab til stort set alle bilmærker. Derfor har vi ofte brugte biler af mange forskellige mærker, og laver selv service og reparationer på vores eget værksted.

Nyhed

Hobby Optima

OnTour T65 HKM
Hobby Optima OnTour T65 HKM